tisdag 25 maj 2010

Vackraste tiden

Naturen är verkligen som allra vackrast nu med sin grönska och alla blommor. Gula lysande rapsfält, blommande körsbärsträd och snart blommar även hägg och syrén!

Jag inser ju själv nu att jag låter som en pensionär! Vad är detta? Trädgård och blommor?! Är jag redan där? Tydligen. Och ska jag vara ärligt så har jag nog varit det de senaste fem åren... Men vackert är det iallafall och jag önskar att det fanns en stoppknapp att trycka på, så att vi fick njuta av detta länge.




E och jag sladdade förbi skoaffären idag under vår tillfrisknadspromenad. Hon behöver verkligen ett bara stabila och rejäla sandaler nu inför sommaren, som hon kan lära sig att gå i. Hittade de mest underbara sådana, men var först rädd att de inte skulle finnas i hennes storlek. Jag trodde nämligen inte att hon hade så stora fötter som hon faktiskt visade sig ha. Visst, lite stora är dom ju men jag fick lita på proffset i kassan och dessutom växer ju dom små fossingarna fort.

Ikväll vankas det semifinal 1 för Eurovision. Som den schlagernörd jag är, kan ni vara säkra på att jag kommer ligger redo i tv-soffan klockan 21. (såvida inget oväntat dyker upp förstås) Jag vet inte vem jag ska heja på, för Sverige tävlar ju inte ikväll. Men jag måste ju kolla in konkurrenterna inför lördagens final! För Anna måste väl ändå ta sig dit iallafall?!

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

1 kommentar:

JennyB sa...

Håller med dig att naturen är helt fantastisk nu. Ur fotograferingsaspekten är detta, enligt mig den bästa tiden. Med ljuset och alla fina färger.